top of page

Firmaoplysninger: 

Divaz.dk by Staun Denmark

Vardevej 7, 7100 Vejle

 

Telefontid:

Mandag-fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 10.00-13.00 

Tlf.: 75839761

kundeservice@designbutikken.dk

 

 

 

E-mail: kundeservice@designbutikken.dk

Cvr. nr: 37284467

 

Showroom åbent for kunder: 

Onsdag-fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 10.00-13.00

 

Kom og se det hele i virkeligheden. 

 

Vil du besøge vores showroom? 

 

Mærke og se tøjet i virkeligheden?

Kom og besøg os.

 

Vi har fået den fornemme adresse hos Staun Designbutikken

 

www.designbutikken.dk 

 

 

 

Kære divasøster!

 

Velkommen til vores lille oase her på internettet. Divaz.dk er en online modebutik, og her på hjemmesiden finder du vores lækre udvalg af tøj og tilbehør, hentet direkte til dig fra Paris, London og Milano. Vi håndplukker selv alle varerne, så de passer til vores koncept, vores unikke mode-mission, nemlig at glæde ved at klæde piger og kvinder med glitter, palietter og perler, både til hverdag og fest. Vi sammensætter selv vores tøj og smykker – og vores udvalg skifter og vokser hele tiden. Så kig ofte forbi Divaz.dk for at se det nyeste nye og det bedste bedste, direkte til dig!

 

Divaz Club – for divasøstre i hele verden

Er du bange for at gå glip af noget, kan du også blive en del af Divaz Club. Så får du en mail med nyheder og gode tilbud, direkte i din inbox. Du kan blive medlem ved at indtaste dit navn og din mail herunder. Du kan naturligvis også følge os på facebook, hvor vi blandt andet laver giveaways og kommer med gode fif til, hvor du kan sammensætte dit tøj og smykker.

 

Divaz Shop – se og mærk varerne, før du køber

Ud over at være en online modebutik er du også altid velkommen til at se vores varer i virkeligheden. Vi har en Divaz Shop hos Staun Designbutikken i Vejle, hvor du kan mærke og prøve varerne, før du køber. Så hvis du er i Vejle, skal du kigge forbi! Vi glæder os til at betjene dig, både i shoppen og online.

 

Hvordan startede Divaz.dk?

Divaz.dk er et kærlighedsbarn, født af June Staun i foråret 2013. Sammen med sin mor Susanne Staun, der har en baggrund i modebranchen, har de sammensat det unikke udvalg af tøj og smykker. De står desuden bag møbelforretningen Staun Designbutikken, som sælger italienske designermøbler fra Kartell, og Staun Design, som er et dekoration- og indretningsfirma, der står for udstillinger, events, indretning og undervisning rundt omkring i landet.

 

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at skrive eller ringe.

 

De bedste hilsner pigerne fra Divaz.dk 

 

 


 

bottom of page