top of page

If you don't see what you're looking for and you'd like us to create a custom design just for you, please contact us and let us know.

Firmaoplysninger: 

Divaz.dk
Vardevej 7, 7100 Vejle

 

Telefontid:

Mandag-fredag: 11.00-17.00

Lørdag: 10.00-13.00 

Tlf.: 75839761

E-mail: info@divaz.dk

Cvr. nr: 37284467

 

Showroom åbent for kunder: 

Mandag-fredag: 11.00-17.00

Lørdag: 10.00-13.00

 

Kom og se det hele i virkeligheden. 

 

Vil du besøge vores showroom? 

Mærke og se tøjet i virkeligheden?

Kom og besøg os.

 

Vi har fået den fornemme adresse hos Staun Designbutikken

 

www.designbutikken.dk 

 

 

 

Slide1.JPG

Handelsbetingelser på Divaz.dk

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser  betingelserne igennem, inden du handler hos www.divaz.dk.

 

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.Når du handler med www.divaz.dk indgås aftaler på Dansk og i henhold til dansk lovgivning.


www.divaz.dk opdateres løbende og vi får mange nyheder hver uge, så kig derfor ofte forbi. Betaling...

Vi modtager alle slags kort i vores betalingssytem. Vores betalingsgateway hedder  stripe, mobilepay eller paypal. Det er 100% sikkert. Du skal blot oprette en konto hos paypal og så fungerer det uden problemer og 100% sikkert for dig som kunde. Du kan føle dig tryg, når du handler med PayPal. De oplysninger, du registrerer på din konto, og al kommunikation imellem dig og PayPal er krypteret. Dine betalingsoplysninger er sikkert lagret på Paypals servere, og de kommunikeres aldrig til de websteder, hvor du handler. Paypals team af specialister overvåger transaktioner døgnet rundt, så de kan identificere mistænkelige transaktioner, før skaden er sket. De tilbyder desuden køberbeskyttelse og sælgerbeskyttelse, så de kan hjælpe dig, hvis noget skulle gå galt med et køb eller et salg, så længe nogle få betingelser er opfyldt. Uanset om du køber, sælger eller overfører penge, ved du, at du kan føle dig tryg med PayPal. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at handle i vores showroom, der modtager vi dankort og kontant betaling. 

 Fortrydelsesret - 14 dage...

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos divaz.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Alle mærker, mærkater samt folier skal være intakte. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Varen skal pakkes forsvarligt ved returnering. benyt evt. samme emballage som du modtag varen i. 

Når fortrydelesretten skal benyttes, dækker du som kunde alle de omkostninger der er forbundet med returneringen. 

 

Du kan selvfølgelig altid ombytte til en anden størrelse eller farve på varen. Der skal du benytte den samme seddel og så skrive de nye varer på. Vi tager selvfølgelig forbehold for udsolgte varer. 

Hvis du vil have en hurtig ekspedition vedlæg venligst kopien af din ordrebekræftelse.

Beløbet vil blive refunderet til samme konto som der er betalt på. Dog skal du oplyse reg. nr og kontokr. 

 

Returadrese :

 

Divaz.dk
Vardevej 7
7100 Vejle

 

NÅr vi har modtaget din vare retur og kontrolleret at den lever op til fortydelsesreglerne, returnerer vi beløbet til din bank kontor. 

 

BEMÆRK venligst er vi modtager ikke pakker retur som sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Retur pakker kan godt afleveres personligt på vores adresse.

 

Vi vil tilbagebetale beløbet inden 7 bankdage. 

 


 

Reklamationsret


Når du handler på www.divaz.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger (maxibrev b-post), som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal vi kontaktes på kundeservice@divaz.dk, angiv ordrenummer og beskriv fejlen, afvent svar fra os. Når du har modtaget svar benytter du reklamationsblanketten som du fik med pakken, husk at udfyld bankoplysninger (Registrerings- og kontonummer) i tilfælde af at pengene skal refunderes.

 

Varen skal det indsendes til os på vores adresse; Divaz.dk, Vardevejl 7, 7100 Vejle

Når vi har modtaget din forsendelse vil vi kontakte dig indenfor 5 hverdage og fortælle hvad vi gør i den specifikke situation.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

 

VI yder ingen reklamationsret på perler, palietter, overskudshår fra pels eller rhinsten.


Fragt og levering

Leveringstiden på en ordre er 1-2 hverdage. Vi afsender med GLS. 

Forsendelsesprisen er 39 kr. med GLS. Dette er til den nærmeste pakkeshop.

 

Showroom: 

Kom og mærk og se tøjet og accessories i virkeligheden. 

 

Vi har fået en fornem adresse hvor vores lager hører til hos

Staun Designbutikken, Vardevej 7, 7100 Vejle.

www.designbutikken.dk

 

Her kan du se alt det tøj som vi har online i webshoppen, og du kan prøve det så du er sikker på at det er det rigtige du køber.

På vores lager vil vi kunne modtage kontant betaling eller dankort.

 

Åbningstider for butik/ Showroomet:

Åbent alle hverdage fra 10.00-17.00 og lørdag fra: 10.00-13.00. 

 

Velkommen hos Divaz.dk 

GDPR

Persondatapolitik hos Divaz.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Divaz.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Staun Designbutikken og designbutikken.dk  indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside

  • Gennemfører et køb af vores produkter

  • Opretter en kundekonto

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

  • Anmelder vores hjemmeside

  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Divaz.dk som er en del af Designbutikken v. /June Staun, Vardevej 7 , 7100 Vejle Cvr nr: 37284467 www.divaz.dk

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet efter 3 år efter, at du har modtaget din vare.

 

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS eller Danske Fragtmænd med henblik på levering af dine indkøb.

 

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Wix.com, Paypal.com og Stripe.com som fungerer som vores databehandlere. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wix.com, Paypal.com og Stripe.coms datacentre.  

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@designbutikken.dk  

bottom of page